Schuttershof 3, 5283 WH Boxtel

0650 444 079

Werkwijze

Lekker in je vel zitten maakt het verschil

Onze werkwijze

Tijdens het intake gesprek bepalen we jouw doel en bepaal je zelf of je dit snel of langzaam wil doen en met hoeveel maaltijdvervangers per dag je hierbij kunnen ondersteunen. Ook word je gewogen, behalve dat we naar de kilo’s kijken, bekijken we samen je vet- vochtmassa, maar ook je spiermassa en je visceraal vet. We werken met één van de meest geavanceerde weegschalen van Tanita die heel nauwkeurig alles meet. Na de weging krijg je een A4 overzicht van jouw resultaten. Meten is weten!

1. Plan maken

We stellen een voedingsschema samen op met de maaltijdvervangers van Coach Nutrition en we gaan een tijdsplan maken wanneer jij je doel kan behalen.

2. Uitleg voedingsapp

Het afval programma wordt ondersteund met een voedingsapp die heerlijke recepten heeft. De app wordt je houvast. Niet alleen tijdens het afvallen, maar ook voor daarna. Je vindt er honderden recepten, die allemaal speciaal voor jou zijn samengesteld. Ook kun je je eigen voeding scannen.

3. Start

Je gaat starten! Na 3 dagen heb je even kort contact met je coach om te kijken hoe het met je gaat. Afhankelijk van jouw behoeften kom je 1x per week wegen, of 1x per 2 weken of 1x per 3 weken.

 

Coach Nutrition App

Gewicht behouden

Heb je je doel bijna behaald en zit je weer lekker in je vel? Dan starten we met de opbouw.

We gaan langzaam meer calorieën toevoegen aan je voedingsschema en ook meer koolhydraten.

Dit doen we geleidelijk zodat je lichaam weer rustig went. Deze stap is minimaal zo belangrijk als de eerste. Je bouwt een fundament voor je slanke toekomst. 2 wekelijks houden we in de gaten hoe je lichaam reageert op gezonde voeding. Zo houden we controle en voorkom je het jojo-effect.

Voedingsrichtlijn

Wanneer je geen producten meer gebruikt van Coach Nutrition, krijg je een voedingsschema op maat via de app. Dit is een richtlijn die ervoor zal zorgen dat je op gewicht blijft.

Doordeweeks hou je je vast aan 3 gezonde maaltijden en 3 gezonde tussendoortjes. In het weekend geniet je en houdt je je vast aan de 80-20 principe.

 

Acties

Klik hier voor onze acties

Gratis levering

in Boxtel, Vught, St Oedenrode, St. Michielsgestel of Oisterwijk!

Niet goed, geld terug