JOLANDA DE BIE

Lekker in je vel zitten kan een behoorlijk uitdaging zijn. De juiste voeding en balans vinden is lastig maar erg belangrijk. Ik ben zelf 15 kilo afgevallen onder begeleiding van Esther. Nog steeds ben ik op gewicht en kan inmiddels mijn balans goed vinden.

 

Bij TopSlank begeleid ik klanten die komen voor figuurcorrectie.

Veel mensen hebben last van cellulitis of  willen een strakkere huid of willen de omvang veranderen. De TEI is daar een ideale oplossing voor. Al na 5 behandelingen zie je een goed resultaat. Ook mensen zonder overgewicht, maar die bv met het sporten een randje vet niet wegkrijgen, dat lukt vaak wel bij de TEI. Iedere behandeling staat gelijk aan 3 uur intensief sporten. Daardoor krijg je ook meer spieropbouw.

 

Ook begeleid ik de klanten die komen voor de cryolipolyse. Tijdens deze behandeling wordt je vet vacuüm gezogen en gaat de temperatuur naar -5. Hierdoor bevriezen de vetcellen en worden op natuurlijke wijze afgevoerd. Na 3 behandelingen heb je een verbluffend resultaat.

Sommige klanten zijn een beetje zenuwachtig, maar stel ik snel op hun gemak, want het is geheel pijnloos.

Laten we ook de multidome niet vergeten, dit is de laatste aanwinst en een super apparaat. Dit is een infrarood therapie op Japanse wijze. Heerlijk ontspannend en zorgt voor een strakkere huid, maar zorgt ook voor ontgifting en een goede doorbloeding.

De klant is na de behandeling helemaal relaxed, fijn om daar deel van uit te maken.

 

 Ik vind het geweldig om de mensen te helpen met hun figuurcorrectie. Ik daag ze uit om soms de grenzen te verleggen en tot de max te gaan voor het gewenste resultaat.

 

Heb je vragen over figuurcorrectie, bel of mail me dan voor een vrijblijvend informatief gesprek.

Tot snel!

VESTIGINGEN

Locatie Boxtel

TopSlank Boxtel

Schuttershof 3

5283 WH  BOXTEL

Volg ons ook op

Locatie Vught

TopSlank Vught

Vitaalplein, Nieuwe Linie 200

5264 PJ  VUGHT

website door