CRYOLIPOLYSE - Vet bevriezen

CRYOLIPOLYSE - vet bevriezen

Cryolipolyse is het verliezen van lichaamsvet door het bevriezen van vetcellen. Tijdens de behandeling worden de vetcellen zodanig gekoeld dat het lichaam de cellen kan afbreken en afvoeren. Door blootstelling aan koeling kunnen vetcellen afgevoerd worden zonder dat hierbij schade optreedt aan omliggende weefsels.

Cryolipolyse is een niet-chirurgisch alternatief voor liposuctie.

Hoe werkt het?

Tijdens de behandeling worden er een speciale kopstuk of kopstukken op een gekozen lichaamszone geplaatst en wordt met behulp van vacuum technologie het onderhuidse weefsel opgetild waarna het vetweefsel wordt gekoeld. Door middel van snelle afkoeling wordt onderhuids vetweefsel afgebroken. De vetcellen in het onderhuidse weefsel bevatten veel verzadigde vetzuren en zijn daarom gevoeliger voor blootstelling aan kou.

Dankzij deze techniek kunnen vetrolletjes op specifieke plaatsen, zoals bv de buik, de benen en de taille worden aangepakt.

Juist op plaatsen waar je met sporten en diëten niet het gewenste resultaat bereikt kan cryolipolyse zeer effectief zijn.

In tegenstelling tot de meeste behandelaars kun je met onze cryolipolyse meerdere zones tegelijk behandelen. Het eerste resultaat van de behandeling zal na ongeveer 4 tot 6 weken te zien zijn. Omdat de vetcellen geleidelijk worden afgevoerd zal de huid zich zonder te verslappen aanpassen aan de slankere contouren. Het grote voordeel van cryolipolyse is dat vetcellen worden verwijderd zonder dat hierbij schade aan de huid of andere omliggende weefsels of organen optreedt.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Tijdens de intake wordt per persoon gekeken of deze behandeling geschikt is en vervolgens gaan we uitleg geven over de behandelmethode waarna een behandelplan wordt opgesteld. Het benodigde aantal behandelingen is afhankelijk van het volume van de te behandelen zone. Voor het beste resultaat zijn gemiddeld 3 tot 5 behandelingen nodig. Tussen iedere behandeling zit 4 weken.

Voor wie is de behandeling geschikt?

Het beste resultaat is als je een BMI hebt onder de 30 en dat je gewicht stabiel is. Het is niet bedoeld om af te vallen, maar is bedoeld om de contouren van het lichaam te verbeteren door plaatselijke vetophopingen aan te pakken.  De resultaten van de cryolipolyse zijn vergelijkbaar met invasieve behandelmethoden zoals liposuctie. Het resultaat is alleen blijvend indien er voor gezorgd wordt dat met gezonde voeding en door middel van beweging het normale calorie-evenwicht behouden blijft.

Welke zones komen voor een behandeling in aanmerking?

De meeste lichaamszones met ongewenste vetophoping kan door middel van cryolipolyse behandeld worden. De bijwerkingen die als gevolg van een behandeling kunnen optreden zijn minimaal en ongevaarlijk. Het gaat om lokaal roodheid, blauwe plekken en een tijdelijke afname van de gevoeligheid van de huid. Deze bijwerkingen verdwijnen na verloop van tijd. Resultaten kunnen per persoon verschillen.

De voordelen van Cryolipolyse

  • De behandeling is pijnloos
  • Gezond afslanken met snel resultaat
  • Na ongeveer 6 weken is het resultaat zichtbaar
  • Bewezen effectief
  • Meerdere zones kunnen behandeld worden
  • Vetcellen worden op natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd
  • Alternatief voor liposuctie
  • Ook in te zetten na liposuctie ( na 3 maanden)
  • Veilige behandeling zonder risico op vervelende complicaties

Ben je nieuwsgierig wat CRYOLIPOLYSE voor jou kan doen? Boek dan nu een behandeling!

Voor 1 zone (2 kopstukken)

3 behandelingen slechts € 275,-*

Voor 2 zones (4 kopstukken)

3 behandelingen slechts € 375,-*

* deze aanbieding is geldig t/m 31 maart 2023

VESTIGINGEN

Locatie Boxtel

TopSlank Boxtel

Schuttershof 3

5283 WH  BOXTEL

Volg ons ook op

Locatie Vught

TopSlank Vught

Vitaalplein, Nieuwe Linie 200

5264 PJ  VUGHT

website door

CRYOLIPOLYSE -

Vet bevriezen