AFSLANKEN

SAMEN SLIM

LEEF SLIM,

EET SLIM,

BLIJF SLIM

Wij gaan met jou de strijd aan om je gewenste kilo’s te verliezen samen met de gezonde en gevarieerde maaltijdvervangers van Coach Nutrition.

Samen slim: leef slim, eet slim, blijf slim!

 

Met Coach Nutrition reken je razendsnel af met die overtollige kilo’s en zoals beloofd: ze blijven weg!

De sleutel van het succes is de coach. We zijn gediplomeerd coach en slepen je er doorheen en zorgen dat je je doel gaat bereiken. Geloof in jezelf, you can do this!

Klik hier voor meer informatie over de Coach Nutrition programma's

Coach Nutrition is een Nederlands merk en onderscheiden zich door de hoogwaardige samenstelling van grondstoffen in de producten. Hierdoor is het verantwoord om de Coach Nutrition producten voor langere tijd te gebruiken.

De producten zijn vrij van gluten, toegevoegde suikers, conserveringsmiddelen en kleur of smaakstoffen. Tevens zijn de producten halal verwerkt. Alles wat je nodig hebt en tegelijkertijd laag in calorieen en makkelijk in gebruik! Hoe slim is dat?

 

Het programma bestaat uit shakes, repen, soepen, pap en kant-en-klare shakes, warme sauzen en warme maaltijden.

Je wordt tijdens het traject persoonlijk begeleid. Na een uitgebreide intake gaan we kijken naar je persoonlijke situatie en wordt er een passend programma opgesteld.

Iedere week wordt je gewogen, we kijken naar je vet- en vochtpercentage en je viscerale vetpercentage. Ook wordt je bloeddruk gecontroleerd en je krijgt iedere week tips en adviezen. Zo blijf je gemotiveerd om op een gezonde manier blijvend af te vallen.

Het afbouwen van de producten en het opbouwen naar normale voeding is het allerbelangrijkste in het hele traject, zodat je het behaalde resultaat ook echt vast houdt!

VESTIGINGEN

Locatie Boxtel

TopSlank Boxtel

Schuttershof 3

5283 WH  BOXTEL

Volg ons ook op

Locatie Vught

TopSlank Vught

Vitaalplein, Nieuwe Linie 200

5264 PJ  VUGHT

website door