TANDEN BLEKEN

Magic White

Wil jij weer een stralende lach, boek dan nu je behandeling met Magic White bij TopSlank Vught.

 

Magic White brengt jouw tanden terug naar de originele kleur. De kleur van jouw tandbeen. Niet alleen worden je tanden witter , jouw gebit ondergaat ook een reiniging.

Het bleken van de tanden gebeurt door de combinatie van de Magic White gel en contact met een LED-lamp rechtstreeks op het tandoppervlak. De gel reinigt het tandoppervlak grondig. De speciaal ontworpen lamp zorgt ervoor dat er in de groeven en tussen de tanden een dieptewerking plaatsvindt. Deze combinatie zorgt voor een optimaal resultaat. De behandeling duurt 30 minuten. Het resultaat is direct zichtbaar. Gemiddeld worden je tanden 4 tot 9 tinten lichter.

 

Gemiddeld blijft het resultaat 2 tot 6 maanden zichtbaar, afhankelijk van de persoon en diens mondhygiëne. Daarna is het mogelijk om de behandeling te herhalen, omdat het 100% cosmetische product het tandglazuur niet aantast.

Je lacht weer stralend!

CONTACT

Welk resultaat mag je verwachten:

Iedere klant geven wij gegarandeerd resultaat, jouw tanden zullen altijd witter worden en je lach mooier maken. Ieder mens heeft van nature een eigen tandkleur. We kunnen met behulp van whitening nooit een witter resultaat krijgen dan de oorspronkelijke kleur van je gebit. (De extreem witte tanden die u ziet bij de bekende Nederlanders zijn facings een schildje van porselein die op de tand wordt geplakt). Echter heeft vrijwel iedereen verkleuring van de tanden, dus ook jouw tanden kunnen mooier gemaakt worden.

Wat is het verschil tussen het cosmetisch bleken van tanden en het traditioneel bleken van tanden?

In tandartspraktijken worden voor het bleken van tanden, gels met een hoog percentage waterstofperoxide (chemisch bleekmiddel) gebruikt.

De Magic White formule is de enige formule die geen waterstofperoxide bevat. In plaats daarvan wordt natriumbicarbonaat (gezuiverde soda die hoofdzakelijk in de voedingsindustrie (bijvoorbeeld bakpoeder) wordt gebruikt.

Het neveneffect van het gebruik van waterstofperoxide is pijn en overgevoeligheid van de tanden en het tandvlees. In het geval van Magic White treden dit soort problemen niet op. De behandeling is comfortabel en volkomen veilig.

Hoe vaak kan de behandeling worden herhaald?

Je kunt twee behandelingen achter elkaar doen om een nog spectaculairder effect te bereiken. Meestal herhalen cliënten elke 3 tot 6 maanden de Magic White behandelingen.

Is het bleken van tanden veilig?

Omdat de behandeling bestaat uit natuurlijke, gecertificeerde preparaten en alle veiligheidscertificaten van de LED MW07-lamp heeft, is de behandeling volkomen veilig en veroorzaakt deze geen bijwerkingen.

Welke soort verkleuring kan worden verwijderd?

De Magic White behandeling zorgt voor een perfecte verwijdering van verkleuring veroorzaakt door onjuiste verzorging, roken en consumptie van intens gekleurde producten (coca-cola, koffie, thee, rode wijn, sappen, enz.).

Hoe zorg je voor je tanden na de behandeling?

Eet de eerste vier uur na de behandeling niet en volg in de periode van 20 uur daarna uitsluitend een zogenaamd 'wit dieet'. d.w.z. vermijd gekleurde voedingsmiddelen. Het effect van de whitening behandeling zal langer duren bij goede mondhygiëne en het gebruik van unieke verzorgingsproducten uit de Magic White serie.

 

Mogelijke oorzaken van verkleuring van jouw tanden

externe verkleuring van de tand (tabak, koffie, sauzen, voeding)

interne verkleuring van de tand (zachte fluorose of gekleurde tetracyline)

genetische vergeling van de tanden

Wanneer kan de behandeling niet worden uitgevoerd?

Bij overgevoeligheid voor licht en het nemen van fotosensibiliserende medicijnen

Bij neoplastische ziekten en mensen die chemotherapie ondergaan, epilepsie

Bij zwangerschap en borstvoeding

Bij allergie voor gelcomponenten

Bij overgevoeligheid van tanden, gevorderde cariës, parodontitis

Bij ontsteking van de mond en herpes labialis

Bij mensen met een vast orthodontisch apparaat

Bij de neiging om te stikken

Bij geen mogelijkheid om door de neus te ademen

Bij personen jonger dan 18 jaar (alleen met instemming van de ouders).

CONTACT

Perfect Smile

1 Behandeling van 30 minuten

0 % waterstofperoxide

0 % pijn

100 % natuurlijk product

Resultaat zichtbaar na 30 minuten

Tot 9 tinten witter

 € 69,-

VESTIGINGEN

Locatie Boxtel

TopSlank Boxtel

Schuttershof 3

5283 WH  BOXTEL

Volg ons ook op

Locatie Vught

TopSlank Vught

Vitaalplein, Nieuwe Linie 200

5264 PJ  VUGHT

website door