SUCCESVERHALEN

 voor een blijvend resultaat

Deze mensen gingen je voor en zijn zeer gelukkig met de stap die ze hebben gezet.

Klanten maken ook het verschil.

Daatje van Alphen:

 

Op 13/12/16 kwam ik bij Esther, onze coach in Boxtel, voor de intake.
Ik baalde enorm van mezelf als ik in de spiegel keek.

Na 5 weken waren de eerste 10 kilo eraf en kreeg ik langzaam weer meer zelfvertrouwen en ik wist zeker, ik ga mijn doel halen, mede dankzij Esther. Uiteindelijk ben ik 22 kilo afgevallen en ben de kilo’s nog steeds kwijt!!

Absoluut geen spijt dat ik toen de stap heb gezet. Ik ben weer zelfverzekerd en kan lekker spelen met mijn zoontje zonder moe te worden en ik kan heerlijk shoppen!

Maak het verschil

met Straight away

We willen je laten zien dat afslanken ook leuk kan zijn!

Straight away is een Nederlands merk en maakt het afslanken leuker, lekkerder en makkelijker!

Ivonne van de Laar:

 

Tot nu toe al 35 kilo afgevallen met de producten van Straight away! M’n favoriete product is de mango shake to go en de loco choco crunch reep. Ben er bijna! Nooit meer dik zijn! Heerlijk gevoel, maar als ik naar de foto kijk toen ik 35 kilo zwaarder was herken ik mezelf bijna niet meer. Terwijl ik iedere dag in de spiegel kijk, zie ik nu pas de verandering. Ik ben er zo blij mee. De na foto is gemaakt op de stylingavond die door Esther was georganiseerd voor de afvallers in november. Hele leuke avond bij Filipe Mode in Boxtel. Op deze avond heel veel kledingtips gekregen en er was ook een visagist en een kapster aanwezig. Ook leuk om zo andere afvallers te leren kennen! Aanrader, Esther organiseert deze avonden altijd 2x per jaar als kadootje voor de afvallers.

Suzanne van Scherpenseel:

 

Half december 2016. “Nu ben ik het zat!” roep ik uit terwijl ik ook die laatst gekochte spijkerbroek (een maat groter!) ook al niet meer dicht krijg. Gefrustreerd en met halfopen spijkerbroek op mijn heupen grijp ik mijn laptop en vul op google de term shake dieet in. Geen idee waarom deze term, maar ik ben klaarblijkelijk toe aan iets rigoureus. Eén van de zoekresultaten in Google leidt me naar Straight away, een mooie, professionele website vol informatie over dit specifieke dieet. De komende 15 minuten ga ik de gehele site door en weet dan; dit is wat ik ga doen! Dezelfde dag meld ik mij nog aan bij Esther Tops in Boxtel om het Straight away dieet te volgen. Ik ben zo enthousiast dat die oliebollen met Oud en Nieuw mij gestolen kunnen worden.

 

De lekkerste producten van het Straight away programma vind ik de Café Noir shake en de Caramel reep

 

Esther is mijn reddingsboei geworden in een wereld vol taartjes, snacks en andere lekkernijen vol met suiker en vet. Elke week kom ik bij Esther, soms met trots, soms met frustratie, soms met schaamte. Heel langzaam leert Esther mij wat bij over gedragsverandering. En jawel het werkt! Ben inmiddels al vele kilo’s kwijt en heb een hele nieuwe garderobe aangeschaft!

 

Sinds ik begonnen ben met het Straight away dieet, ben ik gaan beseffen dat ik voorheen de hele dag door at. Het probleem, ik lust ook gewoon alles! Nu heb ik maar 3 a 4 eetmomenten per dag, en dat was flink wennen! Ik luister nu meer naar mijn lichaam en grijp niet direct bij trek naar eten. Omdat eten voor mij voornamelijk een uitlaatklep is voor emoties, leerde Esther mij om hier mee om te gaan door het doorbreken van deze slechte gewoonte. Ik verander niet alleen mijn eetpatroon, ik verander mijn levensstijl. Ik zie het Straight away dieet als reset, en als ik op mijn gewenste gewicht zit, ga ik weer leren eten. Gewoon, zoals normale mensen doen.

 

 

VESTIGINGEN

Locatie Eindhoven

TopSlank Eindhoven

Paradijslaan 32a

5611 KN  EINDHOVEN

Volg ons ook op

Locatie Boxtel

TopSlank Boxtel

Schuttershof 3

5283 WH  BOXTEL

Binnenkort ook in Vught

website door

met Straight away

met Straight away
met Straight away
met Straight away
met Straight away