Straight away

MAALTIJDVERVANGERS

We willen je laten zien dat afslanken ook leuk kan zijn!

Straight away is een Nederlands merk en maakt het afslanken leuker, lekkerder en makkelijker!

De maaltijdvervangers van Straight away onderscheiden zich door de hoogwaardige samenstelling van grondstoffen in de producten. Hierdoor is het verantwoord om de Straight away producten voor langere tijd te gebruiken.

Het programma bestaat uit shakes, repen, soepen, pap en kant-en-klare shakes en warme maaltijden.

Je wordt tijdens het traject persoonlijk begeleid. Na een uitgebreide intake gaan we kijken naar je persoonlijke situatie en wordt er een passend programma opgesteld.

Iedere week wordt je gewogen, we kijken naar je vet- en vochtpercentage en je viscerale vetpercentage. Ook wordt je bloeddruk gecontroleerd en je krijgt iedere week tips en adviezen. Zo blijf je gemotiveerd om op een gezonde manier blijvend af te vallen.

Het afbouwen van de producten en het opbouwen naar normale voeding is het allerbelangrijkste in het hele traject, zodat je het behaalde resultaat ook echt vast houdt!

 

 

Straight away

TOTAALVOEDING

Dit is de meest gevolgde vorm van het dieet, omdat het snel werkt en er is geen sprake van hongergevoel. Je voeding bestaat alleen uit Straight away producten, waardoor je lichaam in een vetverbrandingsstand komt.

De eerste 3 weken neem je 3 of 4 maaltijdvervangers per dag van Straight away. Het exacte aantal per dag bepaal je in goed overleg met je coach. Je kiest je producten uit het assortiment (keuze genoeg) en gaat beginnen. Je zult versteld staan dat je geen honger hebt tijdens je dieet en je gaat je energiek voelen. Iedere week plan je een afspraak in met je coach. Je wekelijkse afspraak is gratis en duurt ongeveer een half uur.

In dit half uur gaan we ook kijken naar je gedrag, gedachtes over voeding. Het kan gaan over emotie-eten, je valkuilen, kortom alles waardoor je te zwaar bent geworden en wat je wilt veranderen.

Na 3 weken volgt er een rustweek, je ontvangt een overzicht van alle producten die je die week mag eten. Daarna evalueren we of je je streefgewicht behaald hebt  of dat je nogmaals 3 weken overgaat op maaltijdvervangende producten.

De begeleiding is helemaal gratis.

Heb je je streefgewicht behaald en ben je tevreden met het resultaat dan is het nu belangrijk om de afbouwfase zorgvuldig te volgen.

 Dit is het allerbelangrijkste fase om het lichaam te laten stabiliseren. We gaan je leren om je levensstijl aan te passen.

 

 

Straight away

+ MAALTIJD

Deze programma’s worden gevolgd door mensen die graag hun avondeten met hun familie eten of mensen die geen totaalvoedingsprogramma willen doen. Ook voor mensen die een bepaalde medicatie gebruiken zijn deze varianten een uitkomst. Het is soms ook prettig om met deze variant te starten om het aantal calorieën te beperken en daarna verder te gaan met de totaalvoeding. Je gebruikt 3 Straight away maaltijden per dag, daarnaast eet je ’s avonds een maaltijd van 300 kcal. Die maaltijd bestaat uit groenten samen met vlees of vis.

 

 

Straight away

GOODMORNING PROGRAMMA

Voor wie geschikt:

- Aanbevolen voor iedereen die extra aandacht wil besteden aan zijn gezondheid en/of gewicht

- Aanbevolen voor rokers en bij perioden van stress

- Mensen die extra weerstand kunnen gebruiken in de herfst en winter

- Mensen die lastig hun groenten en/of fruit wegkrijgen

- Zeer geschikt voor sporters om sneller te herstellen na een training

 

We hebben het Goodmorning programma ontwikkeld, vooral ideaal als je niet heel veel kilo’s kwijt “hoeft” te raken. Dan gebruik je 1 goodmorning shake per dag die boordevol vitamines zit en mineralen en antioxidanten. Je gaat je energieker voelen!

De rest van de dag hou je je aan het voedingsschema wat je van de coach hebt ontvangen. Je komt eens in de 3 weken langs om te wegen, je bloeddruk te meten, je BMI, vet- en vochtpercentage en je viscerale vetpercentage. Daarnaast krijg je goede tips van je coach en leer je om balans te zoeken in je eetpatroon, zodat je verloren kilo’s er ook daadwerkelijk afblijven.

 

 

VESTIGINGEN

Locatie Eindhoven

TopSlank Eindhoven

Paradijslaan 32a

5611 KN  EINDHOVEN

Volg ons ook op

Locatie Boxtel

TopSlank Boxtel

Schuttershof 3

5283 WH  BOXTEL

Binnenkort ook in Vught

website door