MULTI DOME - infrarood therapie

MULTI DOME - infrarood therapie

Een traditionele Japanse methode met moderne technologie waardoor je in 40 minuten tot 800 kcal kan verbruiken zonder fysieke inspanning. Het ontgift je lichaam, verbetert de huid en vermindert spier- en gewrichtspijnen. Ook heel goed voor de verbetering van jouw silhouet met 1 tot 2 kledingmaten.

Hoe werkt het?

De multi dome is gebaseerd op de traditionele Japanse sauna methode die gebruik maakt van infraroodstralen en toermalijntherapie. In de Dome zijn 599 toermalijn- en gemanium stenen verwerkt. De infraroodstralen verwarmen deze stenen die hierdoor op een natuurlijk wijze negatieve ionen opwekken. Dit zorgt voor ontgifting, betere bloedcirculatie naar spieren en weefsels. Deze therapie versterkt het immuunsysteem, bevordert de mentale alertheid, vermindert stress en stimuleert het metabolisme en de lymfestroom

Weldaad voor de huid

De Multi Dome is eveneens een weldaad voor de huid. Poriën vernauwen, littekens vervagen en je huid ziet er jonger en frisser uit. Voor mensen met cellulitis of met huidproblemen kan de Dome een verademing zijn.

 

 • aanmaak collageen
 • een goede doorbloeding
 • door cellulaire regeneratie en verbetering hydratie verjong je je huid
 • door de warmte ga je zweten waardoor de bloedcirculatie verhoogt, ook juist op plaatsen waar vaak koude zones zijn (bv cellulitis)
 • vermindering vocht vasthouden

Afvallen

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Voor wie is de behandeling geschikt?

Voordelen van de Multi Dome

Bij een 10 weekse kuur ga je de voordelen voelen. Iedere behandeling duurt 45 minuten.

Voor iedereen die gezond is. Indien je medicatie gebruikt, dien je ten alle tijden eerst je arts te raadplegen alvorens een infraroodsauna te gebruiken. Omdat de combinatie van de medicatie en de IR energie een bijkomende uitwerking zou kunnen hebben of enige andere reactie. Het is af te raden de normale lichaamstemperatuur te verhogen bij onder andere hartklachten, extreme spataderen, nieraandoeningen en Multiple Sclerose.

Door de lange infraroodstralen, ga je aan je conditie werken en calorieën worden verbrand.

Je lichaam moet extra hard werken om niet te warm te worden waarbij het hart dus wordt gestimuleerd. Iemand met een gemiddelde conditie verbrandt daardoor in één sessie zo’n 300 - 500 kcal. Ben je gewend aan de warmte en in goede conditie, dan kun je tijdens één of meerdere sessies in de Dome zelfs 600 - 800 kcal kwijtraken.

Je kan hierdoor 1 tot 2 kledingmaten verliezen.

 • Hoge calorieverbranding
 • Versneld omvangverlies
 • Verbeterde doorbloeding
 • Ontgifting en zuivering
 • Vermindering spier- en gewrichtspijn
 • Zeer ontspannend
 • Zonder fysieke inspanning
 • Bevordert de nachtrust

Perfecte aanpak voor de vetvermindering en het verbeteren van het immuunsysteem. Verlies centimeters en verstrak de huid.

Ben je nieuwsgierig wat de MULTI DOME voor jou kan doen? Boek dan nu een proefbehandeling!

Normaal € 59,- NU slechts € 49,-*

10 behandelingen : € 499,- NU slechts € 450,-

* deze aanbieding is geldig t/m 31 maart 2023

VESTIGINGEN

Locatie Boxtel

TopSlank Boxtel

Schuttershof 3

5283 WH  BOXTEL

Volg ons ook op

Locatie Vught

TopSlank Vught

Vitaalplein, Nieuwe Linie 200

5264 PJ  VUGHT

website door

MULTI DOME -

infrarood therapie